PALVELUMME

INFRAMITTAUKSET JA LASKENNAT

Rakentamisen mittaukset ovat meille arkipäivää. Olemme erikoistuneet vaativiin ja haasteellisiin työmaihin, joissa ammattitaito, huolellisuus ja joustavuus ovat kaikki kaikessa. Motivoitunut ja ammattitaitoinen rakennusmittaustiimimme palvelee teitä juuri silloin kun on tarvetta. Oli työmaasi maan alla tai päällä, mittaustarpeesi yöllä, päivällä tai viikonloppuna, niin se ei ole meille ongelma. Hoidamme kaikki työmaamme työmaiden ehdoilla.

Lista erikoisosaamisalueistamme rakentamisen mittauksissa:
*Talonrakentamismittaukset
*Tunneleiden ja kaivosten mittaukset
*Maanrakentamiseen liittyvät mittaukset ja laskennat
*Runkoverkkojen rakentamiset, mittaamiset ja laskennat
*Jonomittaukset ja laskennat
*Rautateiden rakentamis- ja kunnossapitomittaukset
*Teollisuusmittaukset
*Paikallaanvalusillat ja siirrettävat “tunkattavat” sillat

 

TUNNELIT, LUOLAT, KAIVOKSET

Maanalainen ympäristö on mittauksellisesti vaativa ja haastava. Meillä on monen vuoden kokemus haastavista maanalaisista työmaista ja pystymme tarjoamaan jokaiselle työn tilaajalle räätälöityä mittauspalvelua tarpeiden mukaan.

Sijaintimittaukset teemme verkkomittauksena, jolloin tiedämme aina tarkasti missä louhinta on menossa ja sijainnillinen tarkkuus on hyvä. Laatua seuraamme laserkeilaamalla, jolla saamme paikkaansa pitävät värikartat, poikkileikkaukset, pistepilvet ja kolmioverkot.

Ota yhteyttä, niin maanalaisen maailman spesialistimme räätälöivät juuri sinun tarpeisiisi sopivat palvelut.

KONEOHJAUS JA OPERAATTORIPALVELUT

Koneohjauksiin tarjoamme täyttä operaattoripalvelua kaikille maanrakentamisen ammattilaisille. Operattoripalvelut pitävät sisällään laitteistojen kalibroinnit, tukiasemien ylläpidon, paikkansapitävien mallien luominen (myös paperikuvista), laitteiston käyttäjien koulutus, vianetsinnät (etänä ja työmaalla) ja tietenkin 24h käyttötuki ongelmatilanteissa.

Keskity sinä rakentamiseen ja anna ammattitaitoisten operaattoriemme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi soveltuva palvelukokonaisuus.

LAADUNVALVONTA JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Toimimme riippumattomana ja laadusta tinkimättömänä laadun varmistajana kaikille laadunvarmistusta tarvitseville tahoille. Laatua pystymme valvomaan/varmistamaan erilaisin menetelmin, esimerkiksi kantavuuskokein, perinteisin takymetrimittauksin ja myös laserkeilaamalla. Tämän lisäksi teemme massojen ja määrälaskentojen tarkistuksia.

Mittauksen asiantuntijapalveluita tarjoamme kaikille niitä tarvitseville tahoille riippumattomina ja luotettavina asiantuntijoina.

 

Top